top of page
Projectleiding

Dienstverlening

Functioneel beheer

Projectleiding

Het invoeren van een nieuw IT-systeem in het ziekenhuis is complex. Onze ervaren projectleiders ondersteunen graag bij o.a. EPD implementaties in de ziekenhuisapotheek. Wij hebben ervaring met verschillende methodieken, zoals Agile, en werken vanuit de inhoud. Wij hebben kennis van de IT-systemen en het zorginhoudelijk proces, zodat wij deze factoren optimaal met elkaar kunnen verbinden.

 

 

Data analytics

Functioneel beheer

Onze ervaren functioneel beheerders weten als geen ander dat een goed functionerend IT-systeem veel aandacht nodig heeft. Wij kunnen u (tijdelijk) tijdens projecten en implementaties met functioneel beheer ondersteuning bieden bij de inrichting van uw systemen. Wij hebben kennis en ervaring van de meeste apotheek- en medicatiesystemen op de Nederlandse markt: HiX, Epic, Klinicom/Zamicom, Nexus, ViPharma, CGM en Pharmacom.

 

 

Data analytics

De data van uw zorgbedrijf bevat een schat aan verborgen informatie. Met onze grondige data-analyses creëren wij waardevolle inzichten waarmee u uw processen onderbouwd kunt verbeteren en de apotheek in de regierol komt van het totale medicatieproces. De combinatie van onze proces- en systeemkennis maakt hierbij het verschil.

 

bottom of page